latinica  ћирилица
18/09/2018 |  08:21 ⇒ 14:26 | Аутор: ТАНЈУГ

ЛШ: Навијачи пуне Маракану!

Почиње нова сезона Лиге шампиона у којој ће први пут послије 26 година наступити и Црвена звезда.
Маракана, навијачи (Фото: Stefan Kojić) -
Маракана, навијачи (Фото: Stefan Kojić)

Шампион Србије је на старту такмичења домаћин италијанском Наполију.

Навијачи из читаве Србије, Републике Српске, Црне Горе, Македоније, Швајцарске и осталих дијелова Европе увелико су испред и око стадиона "Рајко Митић".

Колика еуфорија влада најбоље говори да многи немају улазнице за меч, али су упркос томе дошли у Београд на највећи српски стадион, јавља репортер Танјуга са лица мјеста.

Међу 50.000 "срећника" утакмици ће присуствовати и двојица навијача из Базела, који су до улазнице дошли преко интернета и за њих чекали четири сата.

- Дуго смо чекали, али се на крају исплатило. Очекујем побједу 2:1 - каже Мануел, а његов друг каже да ће човјек одлуке бити Боаћи.

Наравно, ту је и велики број присталица из Републике Српске, а двојицу њих новинар Танјуга је сусрео по изласку из клупске продавнице са купљеним реквизитима.

- Дошли смо из Градишке, набавили карте срећно и зато се осјећамо испуњенима што имамо прилику да будемо дио спектакла - поручили су навијачи, уз поруку да вјерују у побједу.

На сваком кораку око стадиона осјећа се дух Лиге шампиона и великог догађаја, велики број редара је већ ангажован, а ту су и они који су задужени да обаве посљедње техницке припреме за утакмицу.

Утакмица Ц групе Лиге шампиона између Црвене звезде и Наполија игра се вечерас од 21 сат на стадиону "Рајко Митић".