latinica  ћирилица
17/09/2018 |  15:08 | Аутор: Б92

Милојевић: Не плашимо се никога, биће спектакл у ритму Звезде

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да се његов тим не плаши никога у Лиги шампиона, иако има улогу аутсајдера.
Владан Милојевић - Фото: РТС
Владан МилојевићФото: РТС

Звезда је у групној фази Лиге шампиона уз Пари Сен Жермен, Ливерпул и Наполи.

Конференција за медије одржана је дан уочи утакмице Лиге шампиона, у којој Звезда није учествовала скоро три деценије.

- Дошли смо до овог тренутка, мислим да сви једва чекамо утакмицу. Како сад најавити и шта значи за нас... Мислим да значи за клуб, Звезда је велики клуб и сматрам да је ова генерација направила велики успјех и оно што смо интимно хтјели у свлачионици то је било да пробамо да је вратимо на путеве старе славе и ондје гдје заслужује величином и историјом да буде. Урадићемо све што је до нас да не станемо на овоме - рекао је Милојевић.

Црвена звезда сутра игра против Наполија који води искусни Италијан Карло Анчелоти.

- Цитираћу Карла кад су га питали шта мисли о Црвеној звезди и кад је рекао да је Звезда један фасцинантан аутсајдер. У региону смо можда и једини који играмо и није лако ући у крем европског фудбала. Тешка утакмица - нема шта да се прича, мотивисани смо, желимо да играмо с таквим величинама, имам повјерење у играче. Биће сутра у ритму Црвене звезде и Србије и биће спектакл - поручио је Милојевић.

Тренер Звезде каже да се он и његови фудбалери не плаше никога, и не жели да кроз Лигу шампиона прође само као "пуки учесник".

- Уз велики респект према Наполију, не плашимо се никога. Даћемо све од себе да се боримо уз подршку наших навијача. Уз чињеницу да смо овдје не бисмо да будемо пуки учесници и вјерујем да ће бити добра утакмица - додао је Милојевић.