latinica  ћирилица
22/08/2018 |  18:11 ⇒ 23/08/2018 | 08:08 | Аутор: РТРС

Кланови и менаџери срушили Србију у Русији!

Иако је од повратка националног тима Србије са Мундијала прошло скоро два мјесеца, тек сада у јавност испливавају неке ствари о којима се до сада ћутало, и то баш пред објављивање списка репрезентативаца за мечеве Лиге нација против Румуније и Литваније.
Репрезентација Србије - Фото: B92
Репрезентација СрбијеФото: B92

Да се нешто веома озбиљно дешавало иза кулиса постало је јасно послије јучерашњих информација о изостављању Луке Миливојевића из националног тима, али и на основу његове изјаве дате британским медијима.

Очигледно, кулминирало је његово неслагање са селектором Крстајићем, а нове детаље о свему овоме открио је помоћник селектора Милан Обрадовић.

Он се огласио у изјави за ''Информер'' и том приликом истакао да је у цијелу причу био умјешан и познати менаџер Фаљи Рамадани?!

''Током првенства у Русији било је бројних покушаја да фудбалски менаџер Фали Рамадани преузме 'бригу' о неколико репрезентативаца из националног тима и у томе је имао велику подршку свог играча Луке Миливојевића. С обзиром на то да им то тада није успјело, ишли су толико далеко у свему да су хтјели да изазову пуч у репрезентацији пред утакмицу против Бразила'', открива Обрадовић.

Он сматра да ''није случајно'' ни то што се Миливојевић у британским медијима тек сада огласио и то тумачи као још један покушај ''дестабилизације репрезентације Србије'' од стране Рамаданија.

''Ако је желио нешто да каже, што то Лука Миливојевић није рекао по завршетку шампионата у Русији, него два дана прије објаве списка селектора Крстајића за предстојеће утакмице у Лиги нација? Па зато што жели да створи утисак у јавности да га у националном тиму нема због тих изјава'', увјерава Обрадовић.

Изгледа да је клупко тек почело да се одмотава, ко зна шта ће још изаћи на површину ових дана... Али, поставља се питање и ако се све ово заиста дешавало, зашто су и селектор и његови помоћници све до сада ћутали о томе, него се чекала фамозна Миливојевићева изјава?

С тим у вези, подсјетићемо и на изјаву селектора Крстајића дату РТС-у послије побједе над Костариком, 17. јуна ове године.


"Да бисте нешто урадили битан је темељ, а темељ је добра атмосфера. Ми имамо сјајну атмосферу, функционишемо као један, нема ни најмањих проблема. Сви смо заједно, данас смо то испољили на терену, можда није била нека игра, али показали смо велико срце", рекао је тада Крстајић за РТС.

ИЗВОР: "Sportske.net"