latinica  ћирилица
22/08/2018 |  13:03 ⇒ 15:50 | Аутор: РТРС

У Малом Зворнику састанак Ђокића и Антића (ФОТО)

У Малом Зворнику у току је састанак министра индустрије, енергетике и рударства Републике Српске Петра Ђокића и министра рударства и енергетике Србије Александар Антића на коме ће бити ријечи о реализацији заједничких пројеката влада Србије и Српске у области енергетике, те о питању имовине у гасним предузећима.
Састанак министра индустрије, енергетике и рударства Српске и Србије - Фото: СРНА
Састанак министра индустрије, енергетике и рударства Српске и СрбијеФото: СРНА

Састанку присуствују генерални директор "Електропривреде Републике Српске" Радмила Чичковић, вршилац дужности извршног директора Горан Вукоја и директор Дирекције за инвестиције у овом предузећу Жељко Ратковић.

У име Комисије за концесије Републике Српске присуствује Раденко Ђурица, као и директор предузећа "Гас промет" Пале Миломир Драганић.

Петар Ђокић и Александар Антић

У делегацији Србије, осим Антића, су државни секретар у Министарству рударства и енергетике Мирјана Филиповић, генерални директор "Србија гаса" Душан Бајатовић, помоћник директора у овом предузећу Милан Здравковић и помоћник директора "Електропривреде Србије" Милорад Грчић.

Састанку присуствују и помоћник министра за нафту и гас у ресорном министарству Српске Миленко Тодоровић и помоћник министра за енергетику Републике Српске Милан Баштинац.