latinica  ћирилица
14/07/2018 |  12:43 | Аутор: ТАНЈУГ

Милошевић: Одлука о Крстајићу до краја сљедеће недјеље

Судбина оспораваног селектора фудбалера Србије Младена Крстајића је тренутно под знаком питања, а ускоро се очекује одлука челника ФСС, рекао је потпредсједник тог савеза Саво Милошевић.
Саво Милошевић - Фото: РТРС
Саво МилошевићФото: РТРС

Милошевић је, гостујући на телевизији Н1, поручио да Србија не заостаје много за најбољим свејтским екипама, али да је и недостајала срећа након што је елиминисана у групној фази због пораза од Швајцарске (2:1) и Бразила (2:0), а побиједила Костарику (1:0).

"У току сљедеће недјеље, најкасније до краја, имаћемо конкретне информације. Између осталог и око Крстајића", рекао је Милошевић за Н1.

Он је додао да су "орлови" заслужили више, подсјетивши и на судијске грешке, односно на дуел са Швајцарском када Нијемац Феликс Брих није свирао очигледан пенал.

"Оно што сам видио на Свјетском првенству јесте да ми уопште не заостајемо много за најбољим свјетским екипама, и да смо у првом кругу иза најбољих, прилично исти, а можда и у предности. И уз мало среће могли смо и ми да одемо до четвртфинала", наводи Милошевић.

Додао је и да резултат није увек реално мјерило вриједности.

"Оно што је добро је да смо промовисали пет, шест младих играча који представљају будућност српског фудбала, а има их још седам, осам у Србији... То су момци који су направили феноменалне резултате у прошлости у млађим селекцијама", закључио је он.