latinica  ћирилица
24/06/2018 |  18:10 ⇒ 18:47 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Приоритет наше политичке борбе - јака Српска

Приоритет политичке борбе СНСД-а је јака и стабилна Република Српска и институције које раде у корист грађана Српске, поручила је данас у Источном Сарајеву потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

Цвијановићева је истакла да руководство СНСД-а "његује тијесну везу са народом", ради добар посао за Републику Српску и заговара да се одлуке доносе у Бањалуци, а не у Сарајеву.

"СНСД зна на који начин и са ким треба разговарати, те како активирати све ресурсе и инститиције да би се дошло до добрих резултата. Оставили смо иза себе вријеме кризе и идемо само напријед широм отворених очију како би разумијели шта се дешава, али и отвореног срца", рекла је Цвијановићева новинарима уочи сједнице Регионалног одбора СНСД-а у Источном Сарајеву.

Она је истакла да је ово страначко окупљање, осим дружења и прилика да се одређене ствари дефинишу за наредни период.

"Сви смо заједно - институције Републике Српске, предсједник, Влада са нашим начелницима. У протеклом периоду предано смо радили и имамо чиме да се похвалимо и добро је да такве ствари афирмишемо на оваквим догађајима", рекла је Цвијановићева, која је кандидат за предсједника Републике Српске на предстојећим изборима.

Она је увјерена да ће СНСД, заједно са грађанима, однијети велику побједу на изборима за Републику Српску и њене јаке институицје.