latinica  ћирилица
21/06/2018 |  22:10 ⇒ 22:14 | Аутор: СРНА

Зденко Сакан на челу которварошког одбора ПДП-а

Зденко Сакан изабран је вечерас за предсједника Општинског одбора ПДП-а Котор Варош.
Сабор которварошког ПДП-а - Фото: СРНА
Сабор которварошког ПДП-аФото: СРНА

Сакан је најавио још бољи резултат ПДП-а на предстојећим изборима у Котор Варошу, гдје, како је навео, ова странка у континуитету биљежи добре резултате.

- Радићемо тимски, а ја ћу бити први међу једнакима. Имамо одличну базу у мјесним одборима и предстоји нам жесток рад у данима до избора - рекао је Сакан.

Он је додао да није било осипања чланства у протеклих шест година када је ПДП био у опозицији у Котор Варошу.

Сабору которварошког ПДП-а присуствовали су почасни предсједник странке Младен Иванић и предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић.

Иванић је рекао да је у Котор Варошу побиједио и 2010. и 2014. године, те да очекује побједу и на предстојећим изборима.

- Имамо добру структуру у Котор Варошу и добар партнерски однос са СДС-ом. Вјерујем да ћемо /кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Српске/ Вукота Говедарица и ја однијети побједу - нагласио је Иванић, који је и кандидат Савеза за промјене за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске.

Бореновић је истакао да је Котор Варош локална заједница у којој се види добра сарадња општинског руководства и институција БиХ.

- ПДП има значајну подршку грађана Котор Вароша и избор Зденка Сакана за предсједника Општинског одбора је корак напријед у остварењу добрих резултата, јер ужива поштовање грађана због досадашњих резултата које је постигао као начелник општине - рекао је Бореновић.