latinica  ћирилица
22/04/2018 |  18:05 ⇒ 19:52 | Аутор: РТРС

Додик поручио: Политика СНСД-а је политика државотворности Српске (ФОТО)

Политика државотворности Републике Српске, баштињења и очувања мира, као и очувања достојанства српског народа и свих који су дали живот за Републику Српску је политика СНСД-а, рекао је предсједник странке Милорад Додик, на свечаној академији, поводом обиљежавања 20 година Општинског одбора СНСД-а у Теслићу.

Свечаној академији у Спортској дворани "Радолинка" у овој општини, присуствовали су коалициони партнери, начелници Прњавора и Станара, представници УКЦ-а и многобројни грађани Теслића.

СНСД у Теслићу, као и у многим мјестима широм Републике Српске, може да се окрене иза себе и покаже шта је урадио, каже Додик. Подсјетио је на многобројне капиталне инвестиције које су у Теслићу реализовале на иницијативу активиста СНСД-а. На промоцији страначке политике, упорном и срчаном раду у протеклих 20 година, захвалан је, тврди, многобројним активистима ове странке у Теслићу. 

"СНСД је поносна и достојанствена политичка партија која са образом може да изађе међу овај народ и да покаже своје резултате. Само окупљање наших чланова које сте видјели у овом предивном недјељном дану говори о заинтересованости и подршци нашој политици", поручио је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Политика СНСД-а успјешно се реализује и у ова тешка времена када су бројни изазови и блокаде из Сарајева, каже Жељка Цвијановић, потпредсједница странке. И поред тога Република Српска је економски стабилна и у плану су бројни пројекти и повећања примања. 

СНСД - годишњица (Фото: РТРС)

"По први пут у историји Републике Српске ви имате људе који су изабрани из Републике Српске, а не осјећају ни трун одговорности према Републици Српској. Умјесто да представљају Републику у Сарајеву они су заправо наметали нама сарајевски концепт супериорности Сарајева над Бањалуком што наши грађани неће прихватити јер је неуставно, а наши грађани то не подносе", нагласила је потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић.

Драган Богданић, предсједник општинског одбора СНСД-а у Теслићу задовољан је радом странке. Подршка грађана је огромна, каже, и не сумња у добар резултат у октобру ове године.

"Прво да честитам 20 година свим члановима ОО СНСД-а у Теслићу. План је, а послије овог скупа и сигурно да ћемо у октобру побиједити за све нивое власти и за предсједника, и српског члана Предсједништва и Народну скупштину и Бх. парламент", додај је Богданић.

Током свечане академије уручене су захвалнице Ивки Ристић, првој посланици СНСД-а из Теслића у Народној скупштини Републике Српске, првим одборницима у Теслићу из реда ове странке, као и секретару. Након свечане академије дружење са многобројним грађанима Теслића, и члановима СНСД-а, настављено је на градској плажи Радолинка.