latinica  ћирилица
21/03/2018 |  12:06 | Аутор: Б92

Гризман: Одлука од одласку из Атлетика прије Мундијала

Најбољи играч Атлетико Мадрида Антоан Гризман послије великог интересовања Барселоне, каже да би желеи да се његов статус ријеши прије одласка на Мундијал.
Антоан Гризман (ФОТО: espnfc.com) -
Антоан Гризман (ФОТО: espnfc.com)

Гризман има уговор са Атлетиком до краја јуна 2022. године, али је све извјесније да ће на крају сезоне напустити Мадрид и највјероватније прећи у Каталонију.

- Желим да безбрижан отпутујем у Русију. Не само из разлога гдје ћу играти наредне сезоне, већ због мира у глави који доноси сигурност када знаш да си на једном мјесту - изајвио је Гризман за француски Лекип.

Према ријечима француског голгетера, највише му смета што га сви питају о његовој будућности, а како каже, сестри се повјерио да ће прије одласка на Мундијал у Русију ријешити да ли ће отићи из Атлетика.

Гризман, који је у Атлетико стигао 2014. године из Реал Сосједада, додао је и да више воли да осваја колективне награде од индивидуалних и да се зато не оптерећује Златном лоптом.

- Желим прво да освојим Свјетско првенство, па Лигу шампиона, а онда ће доћи и Златна лопта - самоувјерен је Гризман, који у уговору има излазну клаузулу од 100. милиона евра.