latinica  ћирилица
11/12/2017 |  17:13 | Аутор: РТРС

"Сиротановићи" и Горан Винчић забављали Бањалучане

Бањалучки комичарски дуо Игор Калаба и Душан Јокић, познати као "Сиротановићи", у недјељу увече напунили су салу Дома омладине у свом граду, а у томе им је помогао и колега из Загреба Горан Винчић.
"Сиротановићи" и Горан Винчић - Фото: nezavisne novine
"Сиротановићи" и Горан ВинчићФото: nezavisne novine

И друго извођење "Свињосаура", захваљујући одличном наступу Калабе и Јокића, насмијало је публику, а ништа мање забаван није био ни Винчић, који је први наступ у граду на Врбасу искористио за причање шала из свакодневног живота.

Бавио се и увијек актуелним темама које се тичу мушко-женских односа, те је причао и о томе шта нервира просјечног човјека и како се живи у хрватској пријестоници. Задовољан реакцијом публике, најавио је нови наступ у Бањалуци.

Наиме, публика ће имати прилику да га гледа у кафе-бару "Кадар" 24. децембра те дан касније у клубу "Смугглер".

Винчић, који за себе каже да је филозоф тежак преко стотину килограма, те да је хиперактиван, умиљат и да у слободно вријеме дјевојкама цитира поезију са Фејсбука, истиче да с нестрпљењем чека повратак у град на Врбасу.

"Током наступа у Бањалуци представићу свој Оне Ман шоу од сат и кусур времена. То ће бити прве вечери, док је друго вече резервисано за заједнички наступ са Душаном Јокићем", открио је Винчић.

Додао је да ће и нови наступ обухватати широк спектар тема.

"Причаћу о свим глупим стварима које нас нервирају свакодневно, а причаћу и о томе како је то бити Србин у Хрватској", казао је Винчић.

Истакао је да је станд-уп сцена у Хрватској достигла висок ниво те да посла не мањка забављачима као што је он.

"Код нас у Хрватској сцена постоји већ 12 година. Ја сам се почео бавити овим послом прије непуне три године. Сцена је поприлично раширена и тренутно имамо 15 професионалних комичара", казао је Винчић.

Извор: Независне новине