latinica  ћирилица
23/11/2017 |  09:19 ⇒ 17:13 | Аутор: РТРС

Влада Српске о заштити здравља становништва од дуванских производа

Влада Републике Српске требало би данас да разматра Нацрт закона о заштити здравља становништва од дуванских и осталих производа за пушење, као и Нацрт стратегије заштите здравља становништва од дуванских и осталих производа за пушење за период 2018-2023. године.
Влада Републике Српске - Фото: РТРС
Влада Републике СрпскеФото: РТРС

Дневним редом предвиђено је и разматрање информације о одржаном другом састанку Пододбора за трговину, индустрију, царину и порезе између ЕУ и БиХ, као и информације о одржаном првом састанку привременог ИПА два одбора.

Пред министрима ће бити и информација о продужењу уговора о услугама земаљског опслуживања на аеродрому Бањалука који је закључен између предузећа "Аеродроми Републике Српске" и "Ер Србија".

Влада Српске требало би да разматра и информацију о иницијативи Савјета за сузбијање насиља у породици и породичној заједници о измјени Закона о заштити од насиљу у породици.

Дневним редом предвиђено је и разматрање информације о пројекту "Мореднизација Универзитетске болнице у Фочи - реконструкција, доградња централног објекта `Б` и набавка опреме", као и измјена и допуна Акционог плана енергетске ефикасности Републике Српске до 2018. године.

Након сједнице Владе Републике Српске биће одржана конференција за новинаре, најављено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.