latinica  ћирилица
16/11/2017 |  09:22 ⇒ 13:29 | Аутор: РТРС

Влада Српске о Приједлогу закона о средњем образовању

Влада Републике Српске разматраће данас Приједлог закона о средњем образовању и васпитању и Нацрт закона о посебном регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце.
Влада РС (фото:vladars.net) -
Влада РС (фото:vladars.net)

На сједници ће бити ријечи и о нацртима закона о измјенама и допунама Закона о студентском организовању и Закона о судским таксама.

На предложеном дневном реду је и информација о статистичким показатељима стања у областима прерађивачке индустрије и њиховом кретању за девет мјесеци ове године, са приједлогом закључка, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

Требало би да буде разматрана и информација о упутству за израду програма и плана рада и финансијског плана представништава Републике Српске у иностранству за наредну годину, са приједлогом закључка.

Пред министрима ће се наћи и приједлог закључка којим се предсједнику Републике Српске предлаже да постави Душка Перовића за шефа Представништва Републике Српске у Руској Федерацији, са сједиштем у Москви.

Извор: СРНА