latinica  ћирилица
24/10/2017 |  21:48 | Аутор: РТРС

Фоча: Кујунџић прешао из СП-а у ДНС

Горан Кујунџић убудуће ће дјеловати као независни одборник и члан Клуба одборника Демократског народног савеза у Скупштини општине Фоча.
ДНС Фоча - Фото: РТРС
ДНС ФочаФото: РТРС

Кујунџић је изабран и за члана Предсједништва и Општинског одбора, потврдио је вечерас на конференцији за медије Споменко Стојановић, предсједник Општинског одбора ДНС-а Фоча.

Према ријечима Кујунџића одлуку да напусти Социјалистичку партију и да почне дјеловати као независни одборник донио је зато што је у ДНС-у препознао озбиљне људе који држе до ријечи.

- Било је немогуће остати у партији у којој сам био. Вјерујем да ћемо имати добру сарадњу и да ћу бити више уважаван него у претходној партији. Своју политику и идеологију не мијењам - истакао је Кујунџић.

Стојановић је рекао да се са Кујунџићем познају од прије.

- Сарађивали смо и у претходном мандату у Скупштини општине. Имамо исте погледе на вођење локалне политике - нагласио је Стојановић.

Кујунџић је обављао и функцију предсједника Општинског одбора Социјалистичке партије с којом је освојио одборнички мандат.

Клуб Демократског народног савеза у Скупштини општине Фоча сада броји пет одборника, након што се тројици ДНС-ових одборника прикуључили Горан Кујунџић и Сребренко Кунарац, бивши одборник НДП-а Здравко Крсмановић. Испред ДНС-а је клуб СНСД-а, у којем је осам одборника.

Р. Обреновић/РТРС