latinica  ћирилица
21/10/2017 |  13:39 ⇒ 18:01 | Аутор: РТРС

Стојадиновић нови спортски директор ФСС?

Након гласина да би са мјеста селектора могао да оде Славољуб Муслин, појавила се и прича да би могло да буде промјена и на мјесту спортског директора ФСС.
Зоран Стојадиновић - Фото: РТС
Зоран СтојадиновићФото: РТС

Актуелни спортски директор Горан Буњевчевић је недавно био у Русији у којој је тражио базу за српске репрезентативце током Свјетског првенства сљедеће године.

Међутим, његово мјесто би до тада могао да заузме Зоран Стојадиновић, некадашњи спортски директор фудбалског клуба Црвена звезда.

Стојадиновић је био спортски директор у вријеме када је на челу Црвене звезде био Владан Лукић, а садашњи предсједник Савеза Славиша Кокеза је био потпредсједник клуба из Љутице Богдана.

Спекулише се да би на мјесто спортског директора могао и Саво Милошевић, садашњи потпредсједник ФСС, а из Савеза је било и наговјештаја да су приче о промјени селектора "дизање тензија", али ће више информација о оба мјеста, селекторском и директорском бити познато наредних дана.

Као кандидат за клупу селектора се спомиње Драган Стојковић Пикси. Селектор Славољуб Муслин је за Спортски журнал прокоментарисао да "свако може да прича шта хоће".

Извор: Б92