latinica  ћирилица
18/09/2017 |  18:18 ⇒ 18:45 | Аутор: РТРС

Ђорђевић: За злато недостајало више енергије и среће

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је на конференцији за новинаре да послије свега екипа мора да буде задовољна резултатом.
Конференција за новинаре кошаркаша Србије (Фото: B92/MLJ) -
Конференција за новинаре кошаркаша Србије (Фото: B92/MLJ)

- Хвала на подршци, што сте нас пратили и дочекали, ми то знамо да цијенимо. С друге стране, велике честитке и наклон свима који сједе с моје лијеве стране, заслужили су све похвале и честитке - рекао је Ђорђевић.

- Ово су биле екстремно тешке припреме за једно екстремно захтјевно такмичење и уз све околности које су биле током припрема и несреће која нас је пратила, мислим да сви можемо да будемо задовољни оним што смо урадили. Надам се да ће репрезентација наставити да доноси медаље за нашу земљу - навео је Ђорђевић.

Селектор сматра да је недостајало више среће и енергије у финалу против Словеније.

- Фалило нам је да одиграмо финале са 12 играча, позната је ситуација са Јовићем и Лазићем. Недостајала нам је срећа, кажу да она треба да се заслужи и да прати храбре, а нама је недостајала. Нећу изговоре, већ сам хтио да видим финале у "фул" саставу. Видио се и недостатак енергије - оцијенио је селектор.

На питање новинара да отклони све недоумице око поздрава послије финала са премијерком Аном Брнабић, Ђорђевић се у одговору само захвалио на честиткама.

Извор: Б92