latinica  ћирилица
16/09/2017 |  15:30 | Аутор: РТРС

Добро је да на политичкој сцени има што више људи који желе стабилност Српске

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је на оснивачко-обновитељској скупштини Прве СДС да та политичка странка има амбиције да постане парламентарна, те оцијенила добрим да на политичкој сцени има што више људи који желе да допринесу свему ономе што су вриједности Републике Српске, првенствено њена стабилност.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

"Дошла сам да у име СНСД-а изразим подршку активирању рада једног новог политичког субјекта који је сада ванпарламентаран, али има све амбиције да постане парламентарна политичка партија", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци прије почетка скупштине.

Он је изразила поштовање према људима који су се ту окупили, јер разумију комплексност свих ранијих процеса, те да исто тако разумију и све оно што Републику чека у будућем периоду.

"Сматрам да је добро да на политичкој сцени имамо што више људи који разумију те процесе и оних који желе да допринесу. Сигурна сам да ће ови људи предано радити на томе да допринесу свему ономе што и јесу вриједности Републике Српске, али превасходно њена стабилност и позиционираност као нечега што је препознато у Дејтону, што желимо да бранимо", навела је Цвијановићева.

Она је додала да је у том смислу и њена подршка таквој идеји и жељи да се заједно ради и да допринос.

"Најједноставнији, најприхватљивији начин је да то радимо преко политичких организација и из тог разлога и моја подршка свакоме ко жели да ради у интересу Републике Српске", рекла је Цвијановићева.

Извор: Срна