latinica  ћирилица
21/08/2017 |  16:11 ⇒ 17:38 | Аутор: РТРС

Бијељина: Због изградње канализације измијењен режим саобраћаја (ВИДЕО)

Због наставка реализације пројекта изградње канализације, у појединим улицама дошло је до промјене режима саобраћаја у Бијељини.
Бијељина: Изградња канализације - Фото: РТРС
Бијељина: Изградња канализацијеФото: РТРС

Улица у којој се налази главни улаз у болнички комплекс је затворена.

Из болнице у Бијељини кажу да не би требало да буде проблема ни када се потпуно затвори главни улаз у болницу, јер је она тако пројектована да има три прилаза.

Пацијентима поручују да се прије доласка добро распитају, и апелују да не користе улаз из улице Потпоручника Смајића јер је предвиђен за возила која превозе пацијенте на хемодијализу и хитне случајеве.

С обзиром на то да су затворене улице у јужном дијелу града, које су важне за нормално функционисање саобраћаја, посљедњих дана забиљежене су и веће гужве у Бијељини.

Затворена је улица Српске војске која води до опште болнице Свети Врачеви, па они који морају у ову здравствену установу, користе алтернативне улазе.

У болници Свети Врачеви кажу да су се на вријеме припремили за измијењени режим саобраћаја.

Ускоро ће главни улаз у болницу из улице Српске војске бити затворен, али радови, кажу, не ометају нормално функционисање, јер је и приликом изградње ове здравствене установе пројектовано више прилаза.

- Приликом изградње нове болнице изграђен је нови улаз из правца Српске војске према путу Бијељина-Зворник. Ми ћемо се само преселити горе и биће отворен улаз што се тиче улице Српске војске.Тренутно функционишу још два улаза, то је улаз Галац, и улаз из улице Потпоручника Смајића, то је улица поред парка, појаснио је Чедомир Симић, руководилац техничке службе Опште болнице Свети Врачеви Бијељина.

Из болнице апелују да се прилаз из улице поред градског парка не користи, јер он служи за возила хемодијалозног центра и хитне случајеве.

Из градске управе возаче упозоравају да се придржавају постављене саобраћајне сигнализације, као и да ће радови у улицама Српске војске и 27. марта условити обуставу саобраћаја све до средине октобра.