latinica  ћирилица
14/08/2017 |  21:58 | Аутор: РТРС

Матић: Мислим да ћу дуго остати у Јунајтеду

Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Матић рекао је да су га нови саиграчи добро прихватили и да је задовољан што је екипа добро почела сезону у Премијер лиги.
Немања Матић - Фото: klix.ba
Немања МатићФото: klix.ba

Матић је овог љета из Челсија прешао у Манчестер јунајтед за 40 милиона фунти и добро је јуче играо против Вест Хема (4:0) у првом колу Премијер лиге.

"Захвалан сам момцима који су ме прихватили од првог дана, осјећам њихову подршку. Захваљујући њима се добро осјећам, мислим да ћу дуго бити овдје. Помогли су ми и срећан сам што сам могао да им узвратим и да учествујем у побједи", рекао је Матић за клупску телевизију.

Говорећи о утакмици са Вест Хемом, српски репрезентативац рекао је да је осјећао притисак наступа за велик клуб какав је Манчестер јунајтед.

"Играли смо добро и мислим да су и наши навијачи уживали. Добро је почети првенство са сва три бода, сезона је дуга, али морамо да сакупљамо бодове. Сјајно је играти на Олд Трафорду, када носиш дрес Јунајтеда осјећаш неку врсту притиска пошто је то велики клуб, али због тога смо овдје. Знамо да је велика одговорност играти за Манчестер јунајтед, срећан сам што смо добро почели и надам се да ћемо тако наставити. Сигуран сам да ова екипа може да уради много добрих ствари", навео је он.

Јунајтед ће наредну утакмицу играти у суботу, на гостовању против Свонсија, у другом колу Премијер лиге.

Извор: РТС