latinica  ћирилица
26/07/2017 |  09:22 ⇒ 17:17 | Аутор: РТРС

МУП Српске наставља истрагу о продаји земљишта бањалучке Пољопривредне школе

Инспектори Министарства унутрашњих послова Републике Српске воде истрагу око малверзација приликом продаје земљишта Пољопривредне школе у Бањалуци, пише "ЕурБлиц".
Пољопривредна школа (фото: editthis.info) -
Пољопривредна школа (фото: editthis.info)

Ккао се наводи, инспектори су протеклих дана из Правобранилаштва Српске затражили и добили овај предмет и већ су саслушали неколико лица које су биле укључене у овај случај. Данас би изјаву требао дати и Борислав Јеличић који је прије неколико дана постављен на функцију замјеника правобраниоца РС са сједиштем у Бањалуци.

Јеличић је за “ЕуроБлиц“ потврдио да је добио позив од полиције и да ће данас дати изјаву. Према његовим ријечима, он ће дати изјаву у вези са земљиштем пољопривредне школу и продајом пословног простора у Улици Милана Тепића. Демантовао је да је полиција изузела предмет “Пољопривредна школа“ из Правобранилаштва, већ да су га у Правобранилаштву ископирали и предали МУП - у.

Како се незванично сазнаје, истрага у вези са земљиштем Пољоприврњедне школе спроводи се у оквиру предмета који се води против бившег замјеника правобраниоца, Мирка Стојчиновића.

Извор: Блиц