latinica  ћирилица
29/06/2017 |  12:47 ⇒ 12:59 | Аутор: РТРС

У невремену у Новом Саду погинула жена

Један жена је погинула а старији мушкарац је повријеђен када је дрво пало на аутомобил у покрету на Зрењанинском путу у Новом Саду.
Нови Сад: Жена страдала када је дрво пало на аутомобил (Фото: РТС / НСУ - Уживо са новосадских улица) -
Нови Сад: Жена страдала када је дрво пало на аутомобил (Фото: РТС / НСУ - Уживо са новосадских улица)

Екипа Хитне помоћи могла је само да констатује смрт жене, док је повријеђени мушкарац превезен на реанимацију у Ургентни центар. Аутомобил је потпуно смрскан због чега су реаговали и ватрогасци који су морали да сијеку аутомобил. Јака киша, праћена олујним вјетром, потопила је поједине улице у новосадском Новом насељу и дијеловима Ветерника.

У појединим дијеловима града вјетар је ломио и носио дрвеће. Хидрометеоролошки завод Србије издао је упозорење да се очекују јаки пљускови са грмљавином, вјетром и градом у западним дијеловима Срема.

Невреме је погодило Сомбор и Палић, а угрожени су Бачка, Срем и сјеверни Банат. Постоји могућност да невреме дође и до Београда али ће, како тврде метеоролози, бити много мањег интензитета. Упозоравају да ће у цијелој Србији и сутра бити веома топло са максималном температуром од 35 до 40, понегдје и до 42 степена Целзијусова.

Извор: СРНА