latinica  ћирилица
29/06/2017 |  08:14 | Аутор: РТРС

Обустава саобраћаја на дионици пута Добој-Тузла

На дионици пута Добој-Тузла, локалитет код тунела према Станић Ријеци и на раскрсници прије, саобраћај ће данас бити повремено обустављан због извођења минерских радова, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.
Саобраћај - Фото: РТРС
СаобраћајФото: РТРС

Саобраћај ће бити обустављан од 12.00 до 16.00 часова, највише у трајању од пет минута.

Због радова на изградњи ауто-пута Бањалука-Прњавор измијењен је режим саобраћања у зони укрштања са истоименим магистралним путем. Возила ће до 31. августа пролазити у оба смјера, са ограничењем брзине кретања до 20 и 40 километара на час.

У току је санација коловоза кроз Требиње на дијелу магистралног пута М-6. Теретни саобраћај из правца Љубиња усмјерен је на кружном току десно, преко Улице требињских бригада и Каменог моста према Билећи, а из правца Билеће лијево преко Каменог моста и Улицом требињских бригада.

На дијелу магистралног пута Брчко-Бијељина, у рејону Љељенче, у току је изградња-реконструкција пропуста у трупу пута, због чега ће возила саобраћати наизмјенично једном траком.

Због изласка механизације ангажоване на изградњи ауто-пута Бањалука-Добој, измијењен је режим саобраћања на регионалном путу Прњавор-Станари, секција Прњаворска петља.

На регионалним путевима Карановац-Кнежево, у мјесту Љубачево, и Р-476, дионица Укрина-Горња Вијака, возила због активираног клизишта саобраћају наизмјенично једном траком.

У Федерацији БиХ возила јутрос саобраћају по сувом и мјестимично влажном коловозу.

Због високе дневне температуре препоручено је да се на дужа путовања креће у раним јутарњим или вечерњим часовима.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема дужих задржавања.

Извор: СРНА