latinica  ћирилица
29/06/2017 |  08:02 ⇒ 08:03 | Аутор: РТРС

Сутра почиње ОК фест- сви на Тјентиште!

На Тјентишту је све спремно за почетак четвртог по реду Нектар ОК Феста, који ће и ове године у феноменалном амбијенту НП Сутјеска од 30. јуна до 2. јула угостити врунска имена регионалне музичке сцене и организовати бројне друге пратеће садржаје који ће посјетиоце из цијеле регије упознати са свим љепотама и вриједностима ове дестинације.
Фоча: "ОК фест" плакат - Фото: СРНА
Фоча: "ОК фест" плакатФото: СРНА

На три стејџа публику ће током три дана забављати:

- Jägermeister main stage: Del Arno Band / Јосипа Лисац/ Disciplin A Kitschme / TBF / Psihomodo Pop / Van Gogh / Let 3 / Urban & 4 / Dubioza Kolektiv.

- OK stage: Straight Jackin / Justin's Johnson / Kanda, Коџа и Небојша / E-PLAY / Zoster / Deca loših muzičara

- OK Summer stage: Nebs Jack / G.Edd / After Affair / Ralon Brancin/ Audio InFunktion / Zlijay / Marakoon

Љубитељи филмске умјетности уживаће у ОК синема зони, која се и ове године реализује у сарадњи са Операцијом кино и Сарајево филм фестивалом, у оквиру које ће, током три вечери, бити приказани филмови: "Sing Street"/"Tour de France"/"Неславно славна Флоренс".

Врата фестивалског кампа и ове године отварају се дан раније, па сви они који желе да дан дуже уживају на Тјентишту, своје мјесто у ОК кампу могу потражити већ данас од 12. часова.

Поред Бањалучке пиваре, уз Нектар ОК Фест ове на Тјентишту су и пријатељ фестивала компанија м:тел, званични телефон фестивала Huawei P10 и Адико Банка, банка партнер фестивала.

Програм ОК Фест-а 2017. (Фото: РТРС)