X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
16/06/2017 |  08:05 ⇒ 08:34 | Аутор: РТРС

Наизмјенично одвијање саобраћаја на путу Kарановац-Kнежево

На путу Карановац-Кнежево, у мјесту Рађићи, саобраћај се одвија једном траком, наизмјенично, због улегнућа коловоза, саопштено је јутрос из Ауто-мото савеза Републике Српске.
Радови на путу - Фото: РТРС
Радови на путуФото: РТРС

Због одржавања аутомобилистичког такмичења "Награда Источног Сарајева", на регионалном путу Трианга-Јахорина, дионица Дворишта-Јахорина /Пољице/, биће забрањен саобраћај за све категорије возила сутра и у недјељу, од 9.00 до 16.00 часова, и преусмјерен на алтернативне правце Јахорина-Подграб-Пале.

Због изградње ауто-пута Бањалука-Прњавор до 31. августа измијењен је режим саобраћања у зони укрштања са магистралним путем Бањалука-Прњавор и одвијаће се у оба смјера са ограничењем брзине кретања возила до 20 и до 40 километара на час.

Могуће су и повремене обустве саобраћаја због изласка грађевинске механизације на пут.

Режим одвијања саобраћаја измијењен је и на раскрсници у Милићима, дионица магистралног пута Коњевић Поље-Милићи и регионалног пута Милићи-Зелени Јадар, због изградње кружног тока.

У току је санација коловоза кроз град Требиње на дијелу магистралног пута М-6, због чега се теретни саобраћај из правца Љубиња усмјерава на кружном току десно, па преко Улице требињских бригада и Каменог моста према Билећи, а из правца Билеће лијево преко Каменог моста и Улицом требињских бригада.

Режим саобраћања, због радова, измијењен је и на дионици Брчко-Лончари, у насељу Горице.

Због изградње вијадукта "Маховљани" на ауто-путу Бањалука-Добој, дионица Бањалука-Прњавор, петља "Маховљани" затворена је за сав саобраћај, а возачи могу користити петљу "Александровац".

Због изградње вијадукта на дионици магистралног пута Нова Топола-Клашнице, локалитет Маховљанске петље, од 23.00 до 5.00 часова на снази су обуставе саобраћаја у максималном трајању до 30 минута, највише четири пута током овог периода.

Режим одвијања саобраћаја измијењен је и на магистралном путу Клашнице један-Прњавор, због регулисања улаза и излаза на магистрални пут возила градилишта ангажованих на изградњи ауто-пута Бањалука-Прњавор, од 7.00 до 19.00 часова.

Због изласка механизације ангажоване на изградњи ауто-пута Бањалука-Добој, режим саобраћаја измијењен је на регионалном путу Прњавор-Станари, секција Прњаворска петља.

Због радова на бушењу и минирању терена на дионици магистралног пута Рогатица-Устипрача у мјесту Дуб на снази су повремене обуставе саобраћаја до 15 минута у периоду од 9.00 до 10.00 и од 14.00 до 17.00 часова.

На регионалним путевима Карановац-Кнежево, у мјесту Љубачево и дионици Укрина-Горња Вијака, због активираног клизишта, саобраћа се једном траком, наизмјенично.

На дионици магистралног пута Брод на Дрини-Шћепан Поље забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

У Федерацији БиХ се због радова спорије саобраћа на дионицама магистралних путева Брадина-Коњиц, Тузла-Калесија, Бугојно-Купрес и Карлов Хан-Коло, као и на магистралним путевима на подручју Живиница и Санског Моста.

На граничним прелазима јутрос нема дужих чекања, али се послије подне очекује појачана фреквенција возила.

Извор: СРНА