latinica  ћирилица
24/04/2017 |  19:48 | Аутор: РТРС

Ракитић: Волио бих да Рамос није искључен

Везиста Барселоне Иван Ракитић, стријелац гола у побједи над Реалом (3:2), изјавио је да Каталонци са Лионелом Месијем у форми могу све.
Ракитић: Волио бих да Рамос није искључен - Фото: Getty Images
Ракитић: Волио бих да Рамос није искљученФото: Getty Images

Меси је на Сантјаго Бернабеуу постигао два гола, одлучујући буквално у посљедњем секунду меча и закомпликовао трку Барселоне и Реала за шампионски трофеј, с тим да Мадриђани имају меч мање против Селте.

"Фудбалери оба тима били су веома уморни послије напорних утакмица у Лиги шампиона, играло се отворено и виђено је много шанси. И код резултата 2:2 знали смо да можемо да побједе, мислим да смо је и заслужили на крају. Кад имаш Месија можеш да урадиш шта пожелиш, уколико је на свом нивоу достижно је све", рекао је Ракитић новинарима послије утакмице.

Хрватски везиста додао је да би више волио да је капитен Реала Серхио Рамос остао на терену до краја, умјесто што је добио црвени картон баш послије старта на Месија.

"Били смо бољи када је Реал остао са десеторицом, волио бих да је Рамос одиграо цио меч. Реал је морао да буде мирнији и паметнији са играчем мање. На крају је и резултат то показао", закључио је Ракитић.

Извор: Б92