latinica  ћирилица
19/04/2017 |  09:01 | Аутор: РТРС

Вулићевић вјерује у титулу

Капитен Партизана Мирослав Вулићевић рекао је да вјерује да црно-бијели могу до титуле првака Србије.
Мирослав Вуличевић (Фото:StarSport) -
Мирослав Вуличевић (Фото:StarSport)

Вулићевић је истакао и да побједа у дербију против Црвене звезде мора да се "овјери" против Војводине у наредном колу.

"Апсолутно вјерујем (у титулу). Што да не вјерујем? Још шест утакмица је остало и доста је бодова у оптицају. Све екипе које су у ушле у плеј-оф су искусне и свака екипа "јури" нешто... Ништа нам неће значити ова три бода ако их "не овјеримо" против Војводине", рекао је Вулићевић.

Фудбалери Партизана побиједили су као гости Црвену звезду са 3:1 у првом колу плеј-офа и тако се изједначили са њима по броју бодова на врху табеле.

Звезда и Партизан сада имају по 40 бодова. Звезда је тренутно прва захваљујући бољој гол-разлици, а ако оба тима на крају плеј-офа буду имала исти учинак, црвено-бијели ће бити први јер су били боље пласирани током првог дијела шампионата.

"Утисак послије дербија је сјајан, поготово послије сазнања да смо побиједили Звезду у њиховој кући послије шест година. Већим дијелом утакмице смо држали ситуацију под контролом, догодио се тај пад на почетку другог полувремена, што је противник искористио и постигао гол", рекао је Вулићевић.

"Показали смо да имамо карактер, дошли смо у госте лидеру да се надигравамо, да побиједимо... Нама су у игри била само три бода. Успјели смо да превазиђемо кризу да се подигнемо и да заслужено побиједимо", додао је он.

И Бојан Остојић сматра да Партизан и против Војводине мора да пружи свој максимим и побиједи.

"Само побједама може да се дође до врха и до циљева које смо зацртали. Једну препреку смо прешли, идемо даље. Имамо исти број бодова, нема предаје. Окрећемо се наредној утакмици против Војводине на нашем терену гдје морамо да дамо максимум и да побиједимо", рекао је Остојић.

Партизан у наредном колу дочекује Војводину, а Црвена звезда гостује Напретку.

Извор: Б92