latinica  ћирилица
17/04/2017 |  12:17 ⇒ 18/04/2017 | 08:59 | Аутор: РТРС

Још два дана до прославе 25 година Телевизије Републике Српске! (ВИДЕО)

На платоу испред РТВ дома у току су припреме за велики концерт који ће, поводом 25 година Телевизије Републике Српске, бити одржан у сриједу, 19. априла од 20 часова
Припреме за Дан телевизије - Фото: РТРС
Припреме за Дан телевизијеФото: РТРС

Техничка екипа и музичари већ се спремају за спектакл испробавајући бине, звук и осталу опрему постављену на платоу испред РТВ дома.

У раним јутарњним часовима, екипе су почеле поставку конструкција за бине и обезбјеђивале свега што је потребно за реализацију овако великог концерта.

"Сам догађај који ће бити тај дан радићемо помоћу троје репортажних кола са преко 20 камера, два велика крана, дроном и бежичним системима. Наши гледаоци, који не буду у прилици да дођу овдје, моћи се у директном телевизијском преносу пратити манифестацију", рекао је шеф Службе ТВ продукцијских ресурса Предраг Братић.

"Ово је први пут да радимо овако један спектакл са двије, односно три бине. Мислим да то до сада нико није радио на овим просторима. Имаћемо око 180 учесника на бинама", истакла је продуцент Мара Радуљ.

Дејан Петровић са својим Биг бендом и рок група Ван Гог увеличаће прославу 25 година РТРС- а, на бинама ће наступити и музичари из Бањалуке и Републике Српске.

Под слоганом "сви на плато" позивамо све који могу, да нам се у сриједу вече придруже на великом спектаклу поводом четврт вијека постојања РТРС.