latinica  ћирилица
15/04/2017 |  12:48 ⇒ 14:12 | Аутор: РТРС

Освалдо: Увијек сам био најгори и на удару медија

Истина је да сам имао обичај да пушим цигарете у свлачионици док сам играо за репрезентацију. Често су ми друштво правили Буфон и Прандели, али по навици ја сам увијек био најгори и на удару медија, каже Освалдо.
Пабло Даниел Освалдо - Фото: Wikipedia
Пабло Даниел ОсвалдоФото: Wikipedia

Бивши репрезентативац Италије, Данијел Пабло Освалдо, на изненађење многих прошле године одлучио је да заврши своју играчку каријеру.

Аргентинац са италијанским пасошем са доста успјеха носио је дресове Роме, Интера и Јувентуса, а након тога опробао се у Саутемптону. Послије епизоде у Енглеској вратио се у Италију гдје се није дуго задржао, па је одлучио да каријеру настави у Боки јуниорс.

Међутим, Освалдо је прошле године изненадио све када је саопштио да иде у пензију иако је неколико дана прије тога прославио свој 30. рођендан. Освалдо се одлучио да гради своју музичку каријеру, а у медијима се оглашава јако ријетко.

Аргентинац ће остати познат по томе што је био страствени пушач цигарета, али чини се да није био једини.

Наиме, Освалдо је прије неколико дана дао интервју за аргентинске медије у којем је причао о својој фудбалској каријери.

Некадашњи нападач се дотакао времена када је носио дрес репрезентације Италије, те је открио да није био једини који је конзумирао цигарете у свлачионици.

"Истина је да сам имао обичај да пушим цигарете у свлачионици док сам играо за репрезентацију Италије, али нисам био једини. Често су ми друштво правили Буфон и тадашњи селектор Прандели. Ипак, по навици ја сам увијек био најгори и на удару медија", рекао је Освалдо.

Извор: Вечерње новости