latinica  ћирилица
29/03/2017 |  14:12 ⇒ 14:13 | Аутор: РТРС

Зидан не рачуна на чак петорицу играча

Шпански медији јуче су писали да тренер мадридског Реала Зинедин Зидан не рачуна на "услуге" Хамеса Родригеза, а данас се појавила информација да су му се придружила још четворица играча.
Зинедин Зидан - Фото: Screenshot/YouTube
Зинедин ЗиданФото: Screenshot/YouTube

Наиме, Зидан наводно не рачуна ни на Иска, који на кашичицу добија прилику у Краљевском клубу. Стога је и он, како пишу медији, изразио жељу да иде из клуба на крају сезоне.

О одласку голмана Кејлора Наваса већ се увелико пише у посљедње вријеме. Наводно Костариканац води преговоре са неколико европских клубова, а Реал се одавно укључио у потрагу за његовом замјеном.

Још један у низу који сигурно иде са Сантијаго Бернабеуа је и дефанзивац Данило за којег је интересовање показао тренер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо. И сам Данило је неколико пута изразио незадовољство третманом у Реалу.

Готово је извјестан и одлазак нападача Алвара Морате, јер и он ове сезоне ријетко улази у игру. Зидан у овом случају више повјерења има у Бензему, па стога и не чуди жеља Морате да иде из Мадрида.

За њега тренутно највеће интересовање показује лондонски Челси, а шансе да ће га Зидан пустити су велике јер наредне сезоне у своје редове жели да доведе младог нападача Мбапеа из Монака.

Извор: Агенције