latinica  ћирилица
28/02/2017 |  13:28 | Аутор: РТРС

Инијеста: Сви смо уз Енрикеа

Легендарни везиста Барселоне Андрес Инијеста рекао је да жели да Луис Енрике остане тренер и послије ове сезоне, и истакао да цио тим има пуно повјерење у њега.
Инијеста - Фото: blic.rs
ИнијестаФото: blic.rs

Енрикеова позиција често се доводила у питање у посљедње вријеме, нарочито послије пораза од Пари Сен Жермена (4:0) у првој утакмици осмине финала Лиге шампиона.

Накнадне четири везане првенствене побједе мало су ублажиле тај притисак, нарочито послије побједе у гостима над Атлетико Мадридом протеклог викенда.

- Ми смо хиљаду одсто уз тренера. Не знам да ли ће остати и сљедеће сезоне, али се надам да жели да настави да ради са овим тимом и да ћемо наставити да освајамо титуле као до сада - увјерен је Инијеста.

Барселона је успјела да избори побједу над Атлетиком у дербију кола.

- Утакмица са Атлетиком била је веома тешка. Атлетико вас тјера да играте до крајњих граница да бисте побиједили. Било нам је важно да ту побиједимо - рекао је Инијеста.

Барселона ће осмог марта угостити ПСЖ, а Инијеста је оцијенио да двомеч није одлучен, упркос великим дефициту који Барселона има.

- Што се тиче ПСЖ, компликовано је, али морамо да вјерујемо. Упркос томе што је то врло велика разлика, постоје шансе да прођемо - сматра једна од легенди шпанског фудбала.

Извор: Агенције