latinica  ћирилица
28/02/2017 |  09:17 ⇒ 10:23 | Аутор: РТРС

Калифорнија- У паду цесне четири жртве, петоро несталих (ВИДЕО)

Четири особе су погинуле, а најмање пет се воде као нестале након што се мали авион Цесна 310 срушио на двије куће у Риверсајду, недалеко од Лос Анђелеса.
Срушио се мали авион у Калифорнији - Фото: Screenshot/YouTube
Срушио се мали авион у КалифорнијиФото: Screenshot/YouTube

Авион се срушио под неразјашњеним околностим" убрзо по полијетању, рекао је портпарол федералне администрације за авијацију Јан Грегор за АФП.

 Шеф ватрогасне службе Мајкл Мур рекао је новинарима да је пет особа било у авиону који се распао на два дијела када је пао на куће гдје су у том тренутку, како се вјерује, били станари.

Дјевојчица, која је испала из авиона, преживјела је са мањим повредама, док је један мушкарац који је био у једној од кућа у критичном стању.

Шеф ватрогасне службе Мајкл Мур рекао је новинарима да је пет особа било у авиону који се распао на два дела када је пао на куће где су у том тренутку, како се верује, били станари. Девојчица, која је испала из авиона, преживела је са мањим повредама, док је један мушкарац који је био у једној од кућа у критичном стању.

Спасиоци трагају за још петоро људи, додао је Мур. Према његовим речима, није познато да ли је четворо погинулих било у авиону или на земљи.

Спасиоци трагају за још петоро људи, додао је Мур.

Према његовим ријечима, није познато да ли је четворо погинулих било у авиону или на земљи.

Извор: Танјуг