latinica  ћирилица
22/02/2017 |  12:01 | Аутор: РТРС

Пале: СНСД и "Савез за Пале" и данас без конкретног договора

Делегације Савеза независних социјалдемократа и "Савеза за Пале" данас нису постигли коначан договор о кадровским рјешењима на подручју општине Пале, већ разговоре настављају наредне седмице.
Састанак делегација СНСД-а и "Савеза за Пале" - Фото: СРНА
Састанак делегација СНСД-а и "Савеза за Пале"Фото: СРНА

Предсједник Скупштине општине Пале Предраг Вучићевић кратко је рекао новинарима да ће сљедеће седмице имати конкретна рјешења.

Остали учесници састанка нису давали изјаве за новинаре нити су жељели прецизирати датум одржавања наредног састанка, иако је за понедјељак заказана сједница Скупштине општине Пале.

На састанку, одржаном прије два дана, представници СНСД-а и "Савеза за Пале", који чине СДС, ПДП и НДП, разговарали су о кадровским рјешењима у предузећима у надлежности општине, у јавним установама, начелницима општинских одјељења. Највише спорно јесте питање именовања замјеника начелника општине Пале.

Начелник општине Пале Бошко Југовић тада је рекао да скупштинска већина може и не мора да изгласа замјеника начелника, те да не жели да на сједници Скупштине буде прегласавања, док, када је ријеч о кадровским рјешењима у предузећима, има одређених помака.

Извор: СРНА