latinica  ћирилица
17/02/2017 |  14:23 ⇒ 21:35 | Аутор: РТРС

У суботу облачно са кишом и сусњежицом(ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно вријеме са кишом и сусњежицом, а у планинским предјелима могућ је снијег.

Ујутро и пријеподне очекује се слаба киша, а на планинама снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У поподневним часовима могућ је умјерен снијег у планинским предјелима, а на југу пролазно јача киша. Током вечери очекује се слабљење падавина на сјеверу и њихов престанак на сјеверозападу.

Вјетар ће бити слаб, у западним подручјима умјерене јачине, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од нула до три, на југу до седам, а највиша дневна од два до шест, на југу до десет степени Целзијусових.

У недјељу, 19. фебруара, преовладаваће облачно и свјеже вријеме, уз могуће мјестимичне слабе падавине на сјеверу.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус два, Чемерно три, Бијељина четири, Србац и Градачац шест, Гацко и Калиновик седам, Купрес осам, Иван Седло и Ливно девет, Зворник, Мраковица, Невесиње и Рудо 10, Хан Пијесак 11, Бања Лука, Приједор, Сански Мост, Соколац, Билећа, Вишеград, Сребреница и Тузла 12, Добој, Неум и Сарајево 13, Јајце, Шипово и Требиње 14, Фоча, Мркоњић Град, Бихаћ, Бугојно, Мостар, Столац и Зеница 15, Рибник 16, Чапљина 17 степени Целзијусових.

Извор: Срна