latinica  ћирилица
15/02/2017 |  19:46 | Аутор: РТРС

Радоњић: Не знам у ком саставу ћемо играти

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да не зна у ком саставу ће играти црвено-бијели против Вршца у четврфиналу Купа Радивоја Кораћа. Звезда у четвртак од 19.30 игра против Вршца у нишкој хали Чаир утакмицу четврфинала Купа Радивоја Кораћа.

- У ситуацији смо када морамо да размишљамо и о правом тренингу и о утакмици која долази. Чак и да смо комплетни понашали бисмо се на исти начин у припреми за овај турнир. Тешко је заиста прецизно рећи у ком саставу ћемо играти - рекао је Радоњић.

- Нејт Волтерс није теже повријеђен, али је његов наступ неизвјестан. Милко Бјелица ће покушати да почне с радом, али да ли ће и он бити спреман, видјећемо. Што се тиче Немање Дангубића, детаљну процјену његовог здравственог стања имаћемо по завршетку купа. Надам се свакако да ће "ровити" и болесни бити боље - рекао је Радоњић.

Говорећи о мечу против Вршца, Радоњић је подсјетио да је та екипа на првом мјесту Кошаркашке лиге Србије.

- Вршац у свом саставу има играче који су играли и на вишем нивоу такмичења, предвођени су тренером који је двије сезоне са великим успејхом водио АБА лигаша екипу Металца и освојио титулу првака Европе са младом репрезентацијом. Ипак, у овом тренутку размишљамо о себи - рекао је Радоњић.

Програм на Купу Радивоја Кораћа у четвртак отварају ФМП и Спартак од 17.00, а затим од 19.30 играју Звезда и Вршац. Побједници ова два меча састаће се у суботу у првој утакмици полуфинала.

Извор: РТС