latinica  ћирилица
13/02/2017 |  11:15 ⇒ 17:54 | Аутор: РТРС

Андрићград: Одржан стручни Колегијум општине Вишеград (ВИДЕО)

У Андрићграду одржан је стручни Колегијум општине Вишеград поводом почетка пресељења локалне управе у нове просторије Градске куће. У новим просторијама запослени ће имати много боље услове за рад, а самим тим ће бити омогућено увођење нових и побољшање квалитета постојећих услуга, кажу у општинској администрацији.
Вишеград - Фото: РТРС
ВишеградФото: РТРС

Како је раније најављено зграда општине у коју је до сада био смјештан административни центар, биће уступљена Министарству унутрашњих послова Српске и Агенцији за идентификациона документа, евиденцију и размјену података.

"Ово је званично почетак пресељења општинске администрације у нову Градску кућу. Нама још недостаје намјештај. Тендер је у току и надамо се да ће то у што скорије вријеме и да се деси, да добијемо намјештај и онда ће општинска администрација да се пресели у нову зграду", рекао је Младен Ђуревић, начелник општине Вишеград.

"Имаћемо много боље услове за рад. То се не може поредити. Сви знате који сте долазили у одјељење у каквим условима смо радили, гдје је стајала документација. У једној канцеларији, конкретно у мом одјељењу, уопште немамо у инвентару ниједан сто, људи су донијели од куће", напомиње Александар Ђукановић, в.д. начелника Одјељења за урбанизам општине Вишеград.