latinica  ћирилица
23/01/2017 |  17:43 | Аутор: РТРС

Божовић: Још два-три појачања

Миодраг Божовић изјавио је да је задовољан појачањима ове зиме, али и најавио долазак двојице или тројице нових играча до краја прелазног рока.
Миодраг Божовић - Фото: РТРС
Миодраг БожовићФото: РТРС

Божовић истиче да је план да се ангажује играч на позицији десног бека, док ће млади Марко Мијаиловић отићи на позајмицу како би имао континуитет игара.

"Играће Канга када се врати, а да ли ћемо у формацији бити са једним или два нападача, видјећемо. До краја прелазног рока покушаћемо да доведемо још два, можда и три играча, али тек када будемо 100 одсто сигурни да су појачања. Имали смо и промашаје током претходних прелазних рокова, што је и нормално, али сада стварно не бисмо смјели да погријешимо", преноси клупски сајт ријечи Божовића послије побједе над словеначким трећелигашем Јадраном (10:0).

"Црвено-бели" су на првом дијелу припрема у Словенији забиљежили двије убједљиве побејде против словеначких нижелигаша, Анкарана (7:0) и Јадрана (10:0).

"Имали смо двије утакмице против противника који су погодни за овај дио припрема. Провјерили смо неке играче, прије свега младе и видјели шта ко може. Што се тиче играча који су стигли ове зиме рано је доносити суд, али мислим да ће бити права појачања. Млади играчи су показали да посједују изванредан квалитет, то смо и знали и могу да кажем да Звезда има неколицину њих који много обећавају", закључио је Божовић.

Фудбалери Црвене звезде се у понедјељак враћају у Београд, гдје ће боравити три дана, а потом путују на другу фазу припремама на кипарски Пафос.

Извор: Б92, ТАНЈУГ