latinica  ћирилица
20/01/2017 |  12:05 | Аутор: РТРС

Бекер Ђоковићу: Уради нешто, али не смијеш да изгубиш од Истомина

Послије пораза Новака Ђоковића од Дениса Истомина Нијемац Борис Бекер је постао омиљена особа за разговоре.

Новинари широм свијета зову бившег тренера српског тенсира како би извукли неку вијест или пронађу разлог Нолетовог пада.

Међутим, ни Бекер не помаже, шта више истиче да не познаје новог Ђоковића.

"Све вријеме је изгледао потпуно ноншалантно на терену, а то није Новак којег ја познајем! Више бих волио да га видим како ломи рекет, цијепа мајицу, чини нешто да покаже емоцију. Није срамота губити мечеве. Дешавали су се порази од Мареја, Надала или Вавринке у финалу УС опена. Од таквих играча може да се изгуби. Чак и када Новак игра добро, може да изгуби. Али, не од Дениса Истомина! Ђоковић није повријеђен, водио је 2:1 у сетовима... Све што се десило на том мечу је било необично и не уклапа се у слику коју имам о Новаку Ђоковићу", рекао је Борис Бекер за "Њујорк Тајмс".

Осврнуо се Бекер још једном на прекид сарадње са Ђоковићем и разлоге раскида на релацији Њемачка и Србија.

"У другом дијелу прошле године Новакови приоритети су били другачији и он је то сам признао. То је за мене био главни разлог зашто сам прекинуо сарадњу, јер сам осјетио да мој посао више није толико важан. У мечу против Истомина видио сам код њега недостатак воље, жеље да се побиједи", рекао је Бекер.

Извор: Новости