latinica  ћирилица
09/01/2017 |  17:15 | Аутор: РТРС

Надал: Ако будем здрав могу да побиједим Новака и Ендија

Рафаел Надал је приказао добре партије на почетку сезоне, а изгледа да је то било довољно да стекне самопоуздање пред наставак сезоне.
Рафаел Надал (архив) - Фото: Getty Images
Рафаел Надал (архив)Фото: Getty Images

"Да не вјерујем да у наредних 11 мјесеци могу да играм против најбољих не бих био овде, већ бих остао код куће. Мој циљ је да се такмичим на великим турнирима и знам да је за то неопходно побиједити Мареја и Ђоковића. Напорно радим,и осјећам страст према тенису и ако останем здрав и наставим да радим како желим могу у томе да успијем", поручио је Надал.

Вјерује да би већ у Аустралији могао да направи успјех.

"Осјећам да Мелбурн може да буде моја прилика да поново добро играм. Ако се осјећам добро могу да остварим велике ствари. Волим да играм у Аустралији и то је један од турнира који је бољи из године и годину. Надам се да ћу бити бољи него прошле године када сам испао у првом колу (пораз од Вердаска)", рекао је Надал.

На крају је говорио о Нику Кирјосу од кога домаћа публика много очекује.

"Мора да размишља о више ствари, али прије свега треба да буде здрав и концентрисан. Играће пред својим навијачима што ће му бит имотив више. Видјећемо како ће то да изгледа", закључио је Надал.

Извор: Агенције