latinica  ћирилица
09/01/2017 |  08:47 ⇒ 14:36 | Аутор: РТРС

Бањалука: Обустава саобраћаја у центру града

У неколико улица у центру Бањалуке данас је због свечаности обиљежавања Дана Републике Српске обустављен саобраћај, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.
Бањалука - Фото: РТРС
БањалукаФото: РТРС

Обустава саобраћаја од раскрснице Улица Олимпијских побједника-Краља Петра Првог Карађорђевића до раскрснице улица Краља Петра Првог Карађорђевића-Булевар Цара Душана почела је јутрос у 8.00 часова и трајаће вечерас до 18.00 часова.

Од 15.00 до 19.00 часова саобраћај ће бити обустављен на дијелу Алеја Светог Саве од раскрснице са Улицом Гундулићева до раскрснице са Булеваром српске војске, а од 18.00 часова вечерас до сутра ујутро до 2.00 часа од раскрснице Улице краља Петра Првог Карађорђевића, Булевар Цара Душана и Улицом Книнском и Видовданском, од раскрснице Улице Книнска-Булевар Цара Душана до раскрснице улица Видовданска-Вука Караџића.

Због свечаности поводом Дана Републике Српске забрањен је саобраћај за теретна возила масе веће од три и по тоне, осим за теретна возила јавних и комуналних служби и возила која ће бити ангажована на активностима поводом обиљежавања свечаности.

Забрана је на снази од јутрос од 7.00 часова до 4.00 часа сутра ујутро на свим улицама на територији града, изузев улица на магистралном путу - Булевар Војводе Степе Степановића, Булевар Војводе Петра Бојовића, Булевар Српске војске, Књаза Милоша, Бранка Поповића /источни транзит/ и магистралном путу Мањачких устаника, Омладинска, Крајишких бригада /западни транзит.

Извор: СРНА