latinica  ћирилица
07/12/2016 |  16:56 ⇒ 16:58 | Аутор: РТРС

Црна Гора: У потрагу за убицом укључен и хеликоптер

Црногорска полиција предузима интензивне активности да пронађе особу која је у Бечићима убила два лица и ранила једно, а у потрагу за починиоцем укључен је и хеликоптер, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.
Хеликоптер - илустрација (фото: www.thelocal.fr) -
Хеликоптер - илустрација (фото: www.thelocal.fr)

У полицији кажу да постоје индиције да је данашња пуцњава посљедица ранијих сукоба криминалних група са подручја Црне Горе и региона.

Из црногорске полиције подсјећају да је данас око 11.00 часова у кафе-бару "Трофеј" у Бечићима за сада непозната особа пуцала из ватреног оружја и да су том приликом смртно страдали Будвани Ђ.Б. /32/ и Д.З. /69/, док је И.С. рањен.

"Службеници Центра безбједности Будва су одмах блокирали саобраћајнице и заједно са Посебном јединицом полиције, ради проналаска починилаца, врше претрагу терена у коју је укључен и хеликоптер Авиохеликоптерске јединице МУП-а", наводи се у саопштењу.

Наводи се да су службеници криминалистичке полиције координисаним активностима веома брзо дошли до одређених података који могу бити од користи за истрагу.

"У овом моменту постоје индиције које указују на то да је данашња употреба ватреног оружја посљедица ранијих сукоба криминалних групација са подручја Црне Горе и региона због криминалних активности у које су те групације биле укључене, а које су се одвијале ван територије наше државе", каже се у саопштењу.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који на лицу мјеста обавља увиђај.

Извор: СРНА