latinica  ћирилица
07/12/2016 |  10:57 ⇒ 11:11 | Аутор: РТРС

Даниловић једини кандидат за предсједника КСС?

Легендарни ас представља свој програм по Србији. Чека се да поднесе званичну кандидатуру.
Предраг Даниловић (фото: MN Press) -
Предраг Даниловић (фото: MN Press)

У складу са досад незваничним најавама, Предраг Саша Даниловић ипак се упустио у изборну трку за место предсједника Кошаркашког савеза Србије.

Славни ас кошарке, некадашњи играч, а потом и предсједник Партизана, у уторак је у Крагујевцу члановима Управног одбора Кошаркашког савеза Централне Србије и делегатима из тог региона у Скупштини КСС представио свој програм рада и кандидатуру за предсједника КСС, преноси Спортски журнал.

Лист најављује да ће Даниловић у сриједу представити кандидатуру у Новом Саду члановима Управног одбора Кошаркашког савеза Војводине и делегатима из тог региона у Скупштини.

Да ли ће славни кошаркаш добити противкандидата? Одговор ће се сазнати до четвртка у подне, када истиче последњи рок за подношење кандудатура, за коју је потребно најмање седам гласова чланова Скупштине КСС.

Избори ће бити одржани 15. децембра, а кандидат се сматра изабраним, као и његов тим од четири потпредсједника, ако добије већину гласова од укупног броја делегата Скупштине. "Гласање је тајно", објашњено је у Журналу.

Извор: Мондо