latinica  ћирилица
06/12/2016 |  20:06 ⇒ 20:48 | Аутор: РТРС

Бањалука: "Спартан фајт најт" у четвртак (ВИДЕО)

У бањалучкој спортској дворани "Обилићево" у четвртак ће бити одржана манифестација "Спартан фајт најт", коју организују кик бокс клубови "Свети Георгије" и "Драженко Нинић". Манифестација има и хуманитарни карактер.
Спартан фајт најт - Фото: илустрација
Спартан фајт најтФото: илустрација

На манифестацији ће учествовати кик боксери који ће се борити под будним оком WАКО асоцијације Републике Српске. Као увод у наведену ревију наступиће два јуниора, Марко Дмитровић и Симо Јосиповић из кик бокс клуба "Свети Георгије" који ће одрадити меч по К-1 правилима. Након тога на распореду је програм са осам професионалних К-1 борби.

Ови дуели биће комбиновани са профи мечевима у боксу,а један од боксера који ће наступити је и Горан Делић,којем је промотер Александар Петковић из Њемачке. Делића радује хуманитарна црта манифестације јер ће сав приход од улазница ићи удружењу жена обољелих од рака дојке "ИСКРА" из Бањалуке.

Манифестација Спартан Фајт најт почиње у четвртак у 19.30 минута, а поред великог броја борби, гледаоци ће моћи да уживају и у квалитетном забавном програму.