latinica  ћирилица
06/12/2016 |  15:55 | Аутор: РТРС

Милан Искрин нови потпредсједник УО КК Партизан

Нови потпредсједник Управног одбора кошаркашког клуба Партизан је Милан Искрин, док је нови пословни директор Жарко Стијовић, објавили су црно-бијели на свом сајту.
Милан Искрин - Фото: РТС
Милан ИскринФото: РТС

Како се наводи у саопштењу, УО Партизана састао се у понедјељак, 5. децембра, како би размотрио досадашњи рад клуба и даље кораке у пословању. На сједници, коју је водио предсједник Никола Пековић, чланови УО су отворено расправљали о потезима које је у будућности потребно направити како би клуб на ефикасан начин наставио са финансијском консолидацијом.

На сједници УО именовани су и нови чланови тог тијела, па је тако досадашњи члан УО Милан Искрин постављен за потпредсједника, а досадашњи финансијски директор Жарко Стијовић за пословног директора.

Нови чланови Управног одбора су Стевица Кујунџић (Лаптоп центар), Секула Иковић (Милшпед), Александар Михаиловић (Цедарс Трејдинг) и Владимир Гајић.

На јучерашњој сједници констатовано је и да у УО кошаркашког клуба Партизан више нису Маурицио Вала, Владимир Врбашки, Бошко Јанковић и Велибор Јојић.

Скупштина Партизана верификоваће одлуке на првој наредној сједници.

Извор: РТС