latinica  ћирилица
06/12/2016 |  09:16 ⇒ 09:16 | Аутор: РТРС

Билићу отказ у Вест Хему?

Управа фудбалског клуба Вест Хем одржаће састанак са тренером Славеном Билћем о његовом останку у Лондону.
Славен Билић - Фото: Анадолија
Славен БилићФото: Анадолија

Вест Хем је у суботу у лондонском дербију изгубио од Арсенала са 1:5, претрпио је осми пораз у Премијер лиги и заузима 17. мјесто на табели са 12 бодова, бодом мање од Сандерленда који је у зони испадања.

Вест Хем нема побједу у посљедњих шест утакмица, од којих је изгубио четири, а у наредном колу играће на Енфилду против Ливерпула.

Како је пренио Дејли Мирор, управа ће одлучити да ли ће задржати Билића на клупи, или ће му дати двије утакмице, које ће Вест Хем одиграти послије Ливерпула, да сачува свој посао. Вест Хем ће у те две утакмице бити домаћин Барнлију и Халу.

Хрватски тренер је послије пораза од Арсенала критиковао залагање својих играча и рекао да екипи "недостаје интензитет чак и на тренинзима".

У Вест Хему су забринути да би лоши резултати могли да утичу на доводјење квалитетних играча у јануарском прелазном року.

Мирор је навео да је управа Вест Хема стопирала нови уговор за Билића, упркос добрим резултатима у првој сезони, пошто је забринута да би он могао бити "хит једне сезоне". Билићев уговор истиче за 18 мјесеци.

Лист додаје да ће управа Вест Хема предложити Билићу промјене у стручном штабу, у покушају да уздрма своје фудбалере.

Извор: Агенције