latinica  ћирилица
06/12/2016 |  08:12 | Аутор: РТРС

Данас умјерено облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује умјерено облачно вријеме, уз дневну температуру од пет до 11 степени Целзијусових.
облачно вријеме - Фото: РТРС
облачно вријемеФото: РТРС

Јутрос има мраза и магле по котлинама и уз ријечне токове, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Током дана, нешто више облачности очекује се у западним, сјеверозападним и централним подручјима, а крајем дана и у сјеверним дијеловима.

Дуваће слаб и промјењив вјетар, поподне слаб сјеверни, у Семберији до умјерен сјеверозападни, на југу слаба до умјерена бура, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од пет до 11, у вишим предјелима и мјестима са маглом око два, на југу око 13 степени Целзијусових.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница и Рудо минус три степена Целзијусова, Градишка минус два, Соколац, Хан Пијесак, Вишеград и Бијељина минус један, Тузла, Добој, Челинац, Билећа, Невесиње, Нови Град и Котор Варош нула, Бањалука, Крупа на Уни, Чемерно, Сребреница, Приједор и Србац један, Сарајево, Зеница, Рибник, Шипово и Зворник два, Требиње, Кнежево и Мркоњић Град три, Мраковица и Дринић четири, Мостар шест и Неум 10 степени Целзијусових.

Снијега јутрос има у Хан Пијеску три центиметра.

Извор: СРНА