latinica  ћирилица
05/12/2016 |  15:33 ⇒ 17:39 | Аутор: РТРС

"Зимски град" у Градишци од 15. децембра (ВИДЕО)

По угледу на европске метрополе и градове у окружењу, и у Градишци ће током новогодишњих и божићних празника бити организовани садржаји на отвореном у "Зимском граду". Осим забаве за најмлађе, "Зимски град" у Градишци понудиће и могућност промоције домаћих производа.
Градишка - Зимски град - Фото: РТРС
Градишка - Зимски градФото: РТРС

Осим клизалишта на леду и угоститељских садржаја за најмлађе посјетиоце, на платоу испред Културног центра биће организовани цјелодневни програми уз препознатљиву новогодишњу кореографију.

Жељко Благојевић, директор "Културниог центра" Градишка истиче да су спремне анимације за дјецу кроз културно-забавне и спортске садржаје, иге без граница на леду, испуњавање жеља и писање писама Дједу Мразу.

Осим што ће употпунити туристичку понуду, "Зимски град" ће послужити и за привредну промоцију општине Градишка.

"Желимо да имамо и двосмјерну сарадњу са привредницима и компанијама, не само са простора општине Градишка него и компанијама које долазе са стране", рекао је начелник Општине Градишка Зоран Аџић.

Потпарол компаније "Тропик" из Бањалуке Александра Марковић је истакла да ово предузеће дуги низ година препознаје праве вриједности и значај локалних произвођача и људи из околине нарочито у локалним заједницама у Републици Српској.

У садржајима Зимског града у Градишци посјетиоци ће моћи да уживају од 15. децембра до 25. јануара.