latinica  ћирилица
01/11/2016 |  16:42 ⇒ 02/11/2016 | 09:27 | Аутор: РТРС

РТРС и у октобру најгледанији у Српској (ФОТО / ВИДЕО)

Програм Радио телевизије Републике Српске и у октобру је био најгледанији у Српској. Према подацима Агенције "Audience Measurement" удио у гледаности РТРС-а био је 15,38.
Гледаност телевизија - Октобар 2016. - Фото: РТРС
Гледаност телевизија - Октобар 2016.Фото: РТРС

Тако смо и даље задржали прво мјесто у гледаности од почетка године.Најгледанији смо телевизија из Републике Српске на нивоу БиХ. У прошлом мјесецу наш Јутарњи програм и Викенд јутро далеко су испред оваквих емисија других медијских кућа у Српској. 

Осамнаест дана у октобру, према мјерењима агенције "Audience Measurement", имали смо највећу гледаност у односу на друге телевизије у Републици Српској.

То нас је на крају прошлог мјесеца сврстало на водеће мјесто са удјелом у гледаности од 15,38. Наша најгледанија емисија у октобру била је отворени програм Изборна ноћ, посвећена локалним изборима 2. октобра.

На другом мјесту су Дневник 2 и Дневник плус. Од седмичних емисија најгледанији је Печат са шером 16,22. Прате га Телеринг, Аспект и Људовање.

Ови резултати гледаности још једном су потврдили да је РТРС за првих десет мјесеци ове године најгледанија телевизија у Српској са шером 16,08.

Резултати показују да сте се најчешће будили уз јутарњи програм наше телевизије. Јутарњи програм и Викенд јутро са гледаношћу 35,5 и 23,08 далеко су испред емисија овог типа других телевизија у Српској.

И у БиХ имамо завидан резултат. Радио телевизија Републике Српске налази се међу прве четири медијске куће по гледаности у Босни и Херцеговини, а од телевизија из Српске први смо на БХ нивоу.

Хвала што сте нам и прошлог мјесеца указали своје повјерење.