latinica  ћирилица
21/10/2016 |  08:16 | Аутор: РТРС

Четири нелегална случаја игара на срећу на подручју Бијељине

У акцији инспектора Републичке управе за игре на срећу на подручју Бијељине откривена су четири случаја нелегалног приређивања игара на срећу путем аутомата, електронских и кладионичких игара.
Спортске кладионице - Фото: РТРС
Спортске кладионицеФото: РТРС

У сва четири случаја привремено су одузети предмети који су служили за извршење прекршаја до окончања прекршајног поступка, а против одговорних лица која су приредила игре на срећу супротно одредбама Закона биће предузете мјере предвиђене Законом о играма на срећу, саопштено је из Републичке управе.

Илегално приређивање електронских игара на срећу инспектори су открили у угоститељском објекту "Поезија" у мјесту Вршани, а у угоститељском објекту "Гранд плус" у мјесту Обарска илегално приређивање кладионичких игара на срећу.

У угоститељском објекту "Трњаци" у мјесту Трњаци инспектори су открили илегално приређивање електронских игара на срећу и игара на срећу путем седам аутомата за игре на срећу у власништву приређивача "СЛОТ Г".

У кафе-бару "Москва" у Улици кнез Иво од Семберије откривено је илегално приређивање игара на срећу путем терминала за кладионичке и електронске игре на срећу, у власништву "Драгичевић компани".

Из Републичке управа за игре на срећу истичу да ће, имајући у виду друштвену опасност коју представља нелегално приређивање игара на срећу, и у наредном периоду усмјерити максимум својих капацитета на откривање и санкционисање нелегалног приређивања игара на срећу, као и других прекршаја из ове области.

Извор: СРНА