latinica  ћирилица
20/10/2016 |  09:39 | Аутор: РТРС

Луис Енрике: Једноставно, то је Меси

Тренер Барселоне Луис Енрике похвалио је партију Лионела Месија против Манчестер Ситија у Лиги шампиона (4:1), поручивши да је играо фудбал са великом лакоћом, као у школском дворишту.
Луис Енрике - Фото: Getty Images
Луис ЕнрикеФото: Getty Images

Меси се послије повреде вратио на велику сцену и већ у другом мечу након паузе постигао "хет-трик" у убједљивом тријумфу над тимом Пепа Гвардиоле на Ноу Кампу.

- Лео је био превага. Он је био укључен у свим кључним моментима утакмице. Играо се као да је у школском дворишту, а није му било битно ни то што је тек изашао из повреде. Једноставно, то је Меси - рекао је Луис Енрике на конференцији за медије послије утакмице.

Везиста Барселоне Иван Ракитић био је одушевљен наступом Лионела Месија, али и комплетног тима против лидера Премијер лиге.

- Играли смо против једне од најбољих екипа у Европи и морамо да будемо задовољни и поносни послије оваквог наступа. Меси? Говоримо о најбољем играчу свијета, једном једином. Одиграо је савршен меч - рекао је Ракитић.

Фудбалери Барселоне послије три кола имају максималан учинак у Ц групи Лиге шампиона, а у наредном мечу гостују Манчестер Ситију на Етихаду.

Извор: Танјуг