latinica  ћирилица
19/10/2016 |  20:18 ⇒ 20:23 | Аутор: РТРС

Мурињо: Вријеме да се Мхитарјан покаже

Хенрих Мхитарјан је стигао протеклог љета као појачање у Манчестер Јунајтед, а менаџер Жозе Мурињо очекује да се коначно покаже.
 - Фото: РТС
Фото: РТС

Јермен је разочарао у прва два мјесеца на Олд Трафорду, а због повремених повреда није играо од пораза од Ситија 10. септембра.

Иако је био спреман, није био у тиму на гостовању против Ливерпула на Енфилду у понедјељак, али би у четвртак могао да буде у стартно постави против Фенербахчеа у Лиги Европе.

"Био је дуго повријеђен, више није, тренира са тимом без ограничења. Не могу да потврдим да ће играти, али је спреман да коначно покаже шта може", рекао је Мурињо.

Фенер стиже на Олд Трафорд у тешком тренутку за "Црвене ђаволе", свега три дана послије Ливерпула, а три пред још један велики изазов у Премијер лиги против Челсија.

"Играмо против тима који има шансу да побједи ако не будемо били добри, ако не будемо стварали шансе, против тима који зна шта нас чека за викенд у ПЛ", истакао је Португалац.

Мурињо није желио да открије тим који ће извијести на старту меча, осим да ће у постави сигурно бити лијеви бек Лук Шо, те да је Вејн Руни у добром расположењу без обзира да ли ће играти или не.

Извор: Б92