latinica  ћирилица
19/10/2016 |  15:40 ⇒ 15:56 | Аутор: РТРС

Стевановић поздравио почетак рада ЦЈБ Зворник

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић поздравио је данас званичан почетак рада Центра јавне безбједности Зворник и честитао Горану Абазовићу именовање на функцију начелника овог центра.
Зоран Стевановић - Фото: СРНА
Зоран СтевановићФото: СРНА

Стевановић је нагласио да ће ЦЈБ покривати ову регију, како је то раније био случај, и истакао да је потребна неопходна сарадња на свим нивоима с циљем веће безбједности грађана и имовине.

Према његовим ријечима, неопходан је заједнички допринос да Зворник остане безбједан и погодан град за све који овдје живе и у њега долазе.

"За Зворник, то смо стално истицали, добијање статуса града неминовно значи повратак неких институција које су нам у претходним годинама неправедно одузете", рекао је новинарима Стевановић и подсјетио да је, након Филијале Завода за запошљавање Републике Српске, ово друга институција која је враћена у Зворник.

Он је додао да ће Градска управа истрајати на путу враћања и свих других институција, као што су Окружни суд, Привредни суд, Тужилаштво и све оно што град какав је Зворник заслужује и што грађанима треба како би све оно за шта су путовали у друге градове могли да заврше у институцијама у Зворнику.

Стевановић је захвалио свима који су помогли да Зворник поново добије ЦЈБ, који је укинут 2001. године.

Извор: Срна